Хуманитарна Бела Ноќ во Кривогаштани

0
652

Здружението „Младински центар за рурален развој – АВАНГАРДА“ – Кривогаштани, во соработка со Здружението на граѓани за лица со епилепсија и родители со деца со епилепсија – „Епилепсија Македонија“ организираат хуманитарен настан „БЕЛА НОЌ“ – 2015, кој ќе се одржи на 18.08.2015 година,во 21:00 часот во центарот на Кривогаштани.

bela_nok_krivogastani

На големо задоволство на публиката ќе настапат: IGOR TRIPS & DAVID KAY, MARIO EDDIE и DJ JOVAN. Со секој испиен пијалок донирате средства кои ќе бидат наменети за „Детска Клиника“ – Скопје.

Поради концептот на настанот задолжително е носење бела горна облека.