ХРИСТО КОНДОВСКИ : ЗАДОВОЛСТВО Е ДА УЧЕСТВУВАМ НА АТЛЕТСКАТА ТРКА ПОЛУМАРАТОН “ТРЧАЈ БЕ” ВО БИТОЛА

0
294

Задоволство ми е што втора година по ред учествувам во атлетската трка полумаратон “Трчај бе“.

Прекрасна спортска манифестација, убав настан на кој уживав во друштво на семејството и моите битолчани!

Среќен сум да видам колку многу луѓе се приклучија со голем ентузијазам. На Битола ѝ личат ваквите спортски настани.

Посакувам токму во ваков дух и пријатна атмосфера да трчаме и на избори, сите заедно за поубава Битола.
Фејсбук статус на кандидатот за градоначалник на СДМС во Битола, Христо Кондовски.