ХРВАТИТЕ ГО ИЗБРАА МАМАС НА ЗАЕВИ ЗА НАЈДОБАР АЈВАР НА БАЛКАНОТ

0
1565

Мамас” е убедливо најдобар ајвар во анкетата на “Јутарњи лист” од Загреб. И најскап.

Еве ги впечатоците на комисијата која оценувала 21 производ:

“Густ, но доволно кремаст, се чувствува дека пред мелењето зеленчукот е печен на отворен оган. Наполно е поинаков од другите, затоа што повеќето се пастеризирани, а овој е запечуван.”

Браво за производителот “Тргопродукт” од Македонија.