Хотлајнерката Гоца и рекетарот кој фрла деца и жени во ендек Протоѓер договараат вработување на џаболебар да биде вработен но да не работи!

0
1301

mijalkov i jankulovska

Во најновиот сет на аудио снимки на опозициската СДСМ се слушаат како министерката за внатрешни Гордана Јанкуловска и шефот на кабинет на премиерот Мартин Протоѓер договараат вработување на активист на ДПМНЕ со цел да не работи на местото каде што треба да работи но да биде тука во близина да работи партиски работи.