ХОРХЕ ФИКУС ВАЛАНДОВСКИ: КОЈ ГО ЕБЕ УСТАВОТ, НЕМА ДА ПОТПИШАМ НИКАКОВ ДОГОВОР СО ГРЦИЈА ИЗГЛАСАН ВО СОБРАНИЕТО!!!

0
1650

– Овој договор е штетен, нема да потпишам никаков договор изгласан во собранието! Го повикувам народот да остане непокорен! Ќе се борам за наоѓање подобро решение од ова!

Ова го кажа Иванов и избега од новинарите. Со ова, тој буквално кажа дека не го почитува ниту уставот ниту собранието нити демократијата, тој мисли дека е султан?!?! Каков епски суртук, копук и цреп!