Хорхе се разбуди и ПРДНА: Свика состанок на државниот врв!

0
967

ivanov sam

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов свика состанок на кој надлежните институции од областа на одбраната, безбедноста и разузнавањето ќе го информираат државниот врв на Република Македонија за актуелните настани.

Состанокот, како што се наведува во соопштението, ќе се одржи вечерва во Кабинетот на Претседателот, по враќањето во државата на претседателот на Собранието Трајко Вељаноски од Рим и на претседателот на Владата Никола Груевски од Брисел.

Терминот за одржување на состанокот дополнително ќе биде соопштен.