Хорхе: Само перцепција е дека сум фикус, фактите велат дека сум претседател!

0
1406

vp-ficus-elastica-v11

За време на гостувањето на Телма, Хорхе се осврна на повеќе теми и перцепции кои постојат во јавноста, а една од нив беше и темата и прашањето поврзано со фикусите.

Целата сторија на Коза Ностра.