Хорхе ја дозакопа нацијата, ја пресече гранката на која седи Македонија и му акна корпа на Туск

0
1094

Ѓорѓе Иванов му акна корпа на Туск. Ја пресече гранката на која седи Македонија. Туск пеплосан во лицето, на пресот недвосмислено кажа дека вратата кон ЕУ за нас е затворена додека не најдеме здрав разум и демократска свест да ја решиме кризата.

Сега имаат полно право да не казнат сите до еден заради политичкиот авантуризам на еден недугав снисходлив претседател кој одработува за неговиот партиски шеф.

Ако. Нека ја затворат чешмичката, за да сфатите дека ќе нема од каде пензии и плати да земете. Освен Путин ако не дојава на бел коњ да ни даде.

Фејсбук статус на актерот Сашо Тасевски