Хорхе и Трајко заминаа во манастир, не знаеме дали Трајко го земал со себе и синот за да го остави малце да се исчисти од дрогата!

0
532

10702231_10152882485861158_9089613133910610583_n

Во неделата се осветуваше манастирот Свети Јован Бигорски а Хорхе и Трајко заминале да ловат политички поени. Што имаат ДПМНЕ-вци целата таа мафијашка болумента со религија бре?!?! Не знаеме дали Трајко го земал и синот со себе да го остави малце да се прочисти од дрогата…

11182065_10152882486761158_6371236949753274234_n