ХОРХЕ ИМ СЕ ЗАКАНИ НА АМБАСАДОРИТЕ: Внимавајте што изјавувате! Избега од новинарите! МТВ не го пренесуваше пресот на претседателот!

0
847

Хорхе на пресот им се закани на амбасадорите: – Внимавајте што изјавувате за да не бидете погрешно разбрани?! Неверојатно, тој не само што нема намера да поднесува оставка туку нема намера ни да ја повлече аболицијата и амнестијата и замислете се понуди да им помогне на СЈО во работата?! Па што ќе работат бе сега откако ги помилува сите да плетат ли џемпери копиле едно КУРТОНСКО?!?!

По краткиот прес кој не го пренесуваше МТВ, Иванов избега од новинарите додека тие негодуваа зошто не може да постават прашање!