ХОРОР ФОТО од ,,реформираното здравство” во болниците на Тодоров: Чај со мрави во Клиника за детски болести во Штип!

0
621

На социјалните мрежи се појави фотографија од оброк во Детската клиника за детски болести во Штип ..и од чајот со мравки.