ХОРОР ФОТОГРАФИЈА : ТОЛПАТА ВО СОБРАНИЕТО ГО ВЛЕЧЕ ТЕЛОТО НА ЗИЈАДИН СЕЛА НИЗ СОБРАНИСКИТЕ ХОДНИЦИ

0
6236

Кликнете на фотографијата за поголема верзија