ХИТ ФОТО НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ: ПЕТРЕ ШИБА НИЗ ГРАД НА ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ!

0
2153

Петре Шилегов шиба по Скопје со електричен тротинет.