(ХИТ ФОТО) Антонио Милошовски и она плаво мутле со шишките праволинијарски Рангелова цицаат од водата на Sинго пред Катица за ГОМНАТА И КНЕДЛИТЕ ШТО ГИ ИЗЕДОА ПОЛЕСНО ДА СЕ СЛИЗНАТ ПО ХРАНОПРОВОДОТ!

0
2214

Sинговата ,,Ладна” вода се грижи за гомната на режимските тастери Милошовски и Рангелова полесно да им пројдат низ хранопроводот бидејќи се суви и заглавени некаде таму кај крајниците!14449777_963995220389655_7508871241399261534_n