(ХИТ ВИДЕО) ТИПИЧНА МАКЕДОНСКА МОЧЛА : „Јас не сум се родила да сецкам салата и да пијам ракија со маж ми

0
3512

Одговор на македонска спонзоруша, мочла на прашање за брак, класика :