ХА ХА ХА … НА МИЛЕНКО ПО 11 ГОДИНИ ВЛАСТ НА ГРУЈО МУ ТЕКНА ПА ПОЧНА ДА КРИЗИРА- АБЕ ШЕФЕ, ЗОШТО НЕ ПУШТИ НИЗ ВОДА?!

0
2910

razdorDPMNE dramaMilenko