ХА ХА ХААА, УМС НА ВМРО-ДПМНЕ НЕМОЖЕ ДА НАЈДЕ ДЕСЕТ МЛАДИ ДА ПОЗИРААТ ЗА ПОСТЕРОТ НА УМС ПА МОРААТ ДА КУПУВААТ ПОСТЕР СО ФОТО МОДЕЛИ ОД СТРАНСТВО?!

0
1218

13528849_901136286675549_5695556882588446758_n

Фирмата се вика Депост Фотос, од каде може да се купат фотографии за разни рекламни кампањи, значи УМС на ВМРО-ДПМНЕ не може да најде 10 млади и да ги слика и да се гордее со нив па купува фотографии од странство со фото модели за да прави постер?!?!