ХА ХА ХАААА, КАКОВ ШОК ЗА БАЧЕВ И ВИЛИПЧЕ : ПОЛИЦИЈАТА ИМ ГО РАСТУРИ ЛОГОР КАМПОТ НА БЛОКИРАНИТЕ СТАРИ ПУВЕЖИ КОИ ГО БЛОКИРАА ЦЕНТАРОТ НА ЦЕЛО СКОПЈЕ!

0
1485

Полицијата им го растури логор кампот на Бојкотирам камперите пред Собранието кој цело време е празен и без луѓе во него. Нема веќе блокада од 5 мина лудаци и 2 бабетини со климакс.