Хајндл и Нуланд го пакуваат Груевски во историјата!

0
797

Чудесно и симболично е во „вечна Македонија“. На која власта ѝ се намерачила, само за да остане на власт, но и да се спаси од политичката и од кривичната одговорност – што значи да не оди во затвор и да не го врати украденото – и Македонија веќе да не е „вечна“. Односно, да исчезне, да се растури, да не постои… Е, тоа нема да може!

Колку и да се „лудаци“, многупати се помалубројни од попаметните, демократски, слободољубиви и правдољубиви македонски граѓани. И од пријателската меѓународна заедница.

Секогаш и секаде е така. Граѓаните се посилни од народот

Пишува
Александар ДИМИТРОВ