ХАХА, СТЕВЧО МУЊА СЕ СПОРЕДИ СО ЧЕНТО: И НЕГО КАКО МЕНЕ ГО СУДЕЛЕ ЕДНО ВРЕМЕ ПА ПОСЛЕ ИМАМЕ СПОМЕНИЦИ СО НЕГО, МОЖЕБИ И ЈАС ЌЕ БИДАМ ХЕРОЈ НЕКОГАШ И ЗА МЕНЕ ЌЕ ИМА СПОМЕНИЦИ!

0
1634

– Историјата ќе ни суди на сите, и Ченто како мене едно време го суделе па сега за него имаме споменици низ земјава, така и за сите нас, ќе видиме како ќе судат историчарите и времето…

Човекот кој требаше сега да биде на местото на Битиќи односно да биде вице премиер за економија сега чека затворска казна за серијата злодела во општина Карпош, сепак кога си добро нафатиран со капитал ниту затворот ништо не ти може, јачи смо од судбине, нели Стевче? Духот се уште му е на нивото, иако реално човекот ја направи најголемата политичка кариерна грешка во историјата на македонската политика. А како ќе го цени историјата? Како оние кои соработувале со окупаторите на овој народ, значи обичен режимски црв.