ХАХА, НА ПАНДОВ МУ ДАЛЕ ЗАДАЧА ДА ИМ СЕ УМИЛКУВА НА ДУИ: ВО ЗЕМЈАВА НЕМА ПОКВАЛИТЕТНИ ПОЛИТИЧАРИ ОД ТИЕ ВО ДУИ!!!

0
1187

– 18 години на власт ти дава можност да изградиш политички кадри какви другите партии може да сонуваат, нема поквалитетни политичари во земјава од тие на ДУИ!

На Пандов му дале задача да им го бацува газот на интегративците, ах бе тажен Панде, што не ти натоварија на грб тебе сирота душо напатена…