ХАХА, МНОГУ Е ЈАК МАЛИОВ: АПАСИЕВ НАЈАВУВА ВЛАДА НА ВМРО, БЕСА, АЛИЈАНСА И ДПА?!?!

0
333

– ВМРО има шанси да направи влада со Алијанса, БЕСА и ДПА! Ова е само моја хипотеза, и таа влада би се нарекла АНТИКОРУПЦИСКА!

Апасиев во улога на МАЛИ ЏОКИЦА како ја замислува политиката. Ова е САМОУБИСТВО на Алијанса, БЕСА и ДПА да коалицираат со анти западњаците од ВМРО, ДУИ ќе се врати пак на 200 000 како во најдобрите времиња, ова НЕМА ШАНСИ да се деси!