ХАХА, ЛУПЕВСКА СЕ ИЗБРУКА НА ТОП ТЕМА: ТОА ШТО МИЈАЛКОВ СЕ ВРАТИ НЕ Е УСПЕХ НА ЗАЕВ, ТАКА МУ ТЕКНАЛО НА ЧОВЕКОТ, СИ ЈА ЗАБОРАВИЛ ЈАКНАТА А ЛАДНО Е?!?!

0
1595

– Тоа што Мијалков решил да се врати од бегството не е успех на Зоран Заев, едноставно така решил човекот, тоа е негова лична одлука.

Лупевска се избрука максимално на Топ Тема, просто е неверојатно како оваа жена знае толку глупости да треска во клучни моменти во мак политиката. Заев впрегна се што може да го стисне Мијалков за јајцата за овој да нема каде да мрда, а Лупевска вели дека се вратил пошто му застудело пошто се појави без палто пред ОЈО каде го начека Мишко Иванов…