ХАХА, ЗАЕВ МУ ОДГОВОРИ НА МИШКО: Епа ај ВМРО да го вратиме?!

0
1866

Мишко Иванов го прашува премиерот: – Добро зошто ги прибирате овие од ГРОМ и Амди и останатите кои до вчера беа со Грујо?

На што Заев како од пушка: – Епа ај ВМРО да го вратиме?

ХАХААА! Ова е твитер зафрканција, каде на секоја критика на владата на мајтап се одговара ЕПА АЈ ВМРО ДА ГО ВРАТИМЕ, и сега и самиот премиер го кажа тоа.