ХАХА, ДРАГИША МИЛЕТИЌ ЗВАНИ ПЕЧАТ СЕ ЗАЉУБИЛ ВО МИЦКОВСКИ: Тој е многу мудар политичар, кога ќе го прашам нешто по 5 минути мисли пред да ми одговори!

0
420

Водачот на Српска Радикална Странка во Македонија, Драгиша Милетиќ (познат како Печат поради печатот што му го даде на Стевчо Муња Јакимовски за да се кандидира за кандидат за градоначалник на Карпош) изгледа се заљубил во Мицковски.

– Многу мудар човек, кога ќе го прашам нешто на средбите во седиштето на ВМРО ДПМНЕ по 5 минути мисли пред да ти одговори, многу мисли тој човек, му нема рамен! – вели Милетиќ во интервју на Инфомакс.

Многу симпатичен човек, легенда! Ај да се потсетиме што кажуваше за лидерот на СДСМ, Зоран Заев само пред 2 години во емисија кај Васко Ефтов: