ХАХАХА, ОЧЕКУВАН ДРАМАТИЧЕН ЛУПИНГ НА ГЕРО АЛЦХАЈМЕР: Откако покрена огромна паника за да не се гради до ГТЦ, откако се сретнал со инвестирот, сега е да се гради, ама новата зграда на кровот ќе имала зеленило?!

0
963

Откако крена огромна паника во јавноста до ГТЦ да не се гради ништо, туку да има парк, сега Геро откако се сретнал со инвеститорот кој очигледно добро знаел да го почеша неговото гигантско его, а можеби и длабоко портмоне, Геро сега е за градење, пресудно било што новиот центар ќе имал зелена ливада на кровот?!

 

Ах бе Геро бе, мега цару, легендо наша која треба да се заштити со закон! Овој човек е тотален мадафака! Маестрално знае да ги користи своите медиуми, да прави невидени хистерии и паники и сето тоа да го врти во своја корист и маестрално да ги користи својата моќ и влијание за да ги тера сите да му се клањаат, а неговата публика само го следи и му помага како овци!

Во секој случај, ние сме среќни од исходот, сепак ние сме идеолошки да се гради, па макар и центар со зелена трева на кровот!

Од градењето има бенефит целата економија, се отвораат работни места, растеме како држава, растат плати, се врти парата, кој малце разбира економија знае што тоа значи во бројки и во реалноста.

А Геро нека се глупира и понатаму, тој е невиден кловн и тешка џукелетина.

Извор : Мактел.МК