ХАХАХА, ЛАТАС СЕ ТЕШИ: ДОБРО, ВМРО ИЗГУБИ, АМА ЛЕВИЦА ВЛЕЗЕ ВО ПАРЛАМЕНТ!

0
774

– Не е се така црно, ВМРО изгуби што изгуби, ама барем Левица влезе у парламент и ќе има интересни дебати, нема да ни биде досадно!

Латас ги тешеше БИВИС и БАТХЕД на КУРТОН АЛФА!