ХАХАХА КОМИЧЕН НАСТАП НА ПРОФЕСОРОТ КАЛАЈЏИЕВ: Кој и дал мандат на владата да се бори против мафијата, кога судот решил да ја ослободи?!?!

0
324

– СЈО не стигнало да го фати рокот за тие десетина истраги, врховен суд решил да ги прогласи за неважечки, кој сега и дал право на владата да се бори со сета сила да ги спасува тие истраги и обвинителни процеси, што не дозволи едноставно да пропаднат?!

Професорот Калајџиев се чуди зошто владата решила да се бори против мафијата, што не си гледала своето гајле?!?! Еј ова го збори човекот на ТВ пред цела јавност?! И професор е на УКИМ, демек он ги правел сите закони во земјава на тема кривично право?!?!?! Тешко нас..