ХАХАХА, ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ ГО УБИ АПАСИЕВ: ЛЕВИЦА ЌЕ ВЛЕЗЕ СО 5 ПРАТЕНИКА ВО СОБРАНИЕ КОГА ЌЕ ГИ ПОКАНИ НЕКОЈ НА ПИВО ВО БИФЕТО КАКО ГОСТИ, ЈА ЌЕ ИМ СЕ ПРИДРУЖАМ

0
645

– Сигурно Левица имаат пријатели од сегашните кандидати на СДСМ или ВМРО, па некој ќе ги покани на кафе или на пиво во бифето, така сите 5 ќе влезат во собранието ама само како гости на кратко.

Генерал Ангелов го отепа Апасиев на Канал 5.