ХАХАХААААА ХАХАААААА НЕМА ДА ВИ СЕ ВЕРУВА РЕАКЦИЈАТА НА ВМРО ДПМНE ЗА ПРЕПОРАКАТА ОД ЕУ, ПА ОВИЕ НЕ СЕ НОРМАЛНИ!!!

0
711

ХАХАХААААА ХАХАААААА НЕМА ДА ВИ СЕ ВЕРУВА РЕАКЦИЈАТА НА ВМРО ДПМНE ЗА ПРЕПОРАКАТА ОД ЕУ, ПА ОВИЕ НЕ СЕ НОРМАЛНИ!!!