ХАХАА, НОВИНАРКАТА НА СИТЕЛ МУ ГО ПОСТАВИ НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ НАЈГЛУПОТО ПРАШАЊЕ ВО ИСТОРИЈАТА НА ПОЛИТИКАТА И МЕДИУМИТЕ ОД АНТИКА ПА ДО ДЕНЕС!

0
1487

– Растот на инвестициите во образование и здравство ви се 7 и 10 посто, но во релативни бројки има дури и пад ако споредиме со другите министерства колку има раст, како тогаш се фалите дека се инвестирале во здравство и образование?!?!

Ова го праша новинарката на Сител, не и го запамтивме името.

Еј човече, сама признава дека има раст во инвестициите ама после вика али релативно не е толку многу како другите сектори, значи чиста математика е тоа и тоа го користи како аргумент за критикува зашто имало пад во инвестициите?!?! Ох мори мајко како бе ги наоѓаат во Сител овие новинари мајко мила…