ХАХАА. ЛУДО СЦЕНАРИО НА КУРТОН ЕФТОВ, ОВОЈ Е СКАРАН СО ЗДРАВИОТ РАЗУМ: Заев ќе се кандидирал за прецедник за да биде фикус, откако крваво се избори за премиерската семоќна фотеља?!?!?!

0
798

Колку треба да си скаран со здравиот разум и да шириш луди теории на заговор дека Заев откако крваво се избори за премиерската фотеља, ќе ја предал на тацна некому и ќе одел на Водно за да биде фикус?!?!

Цццц, бреееј, Васко Куртон Ефтов се надмина дури и себеси, колку треба неговата публика да е ретардирана за да се упеца на вакви комични аналитички предвидувања, треба да си тотален ретард за ова да го голтнеш.

Значи сепак, ќе му поверува неговата сегашна фан база.