ХАХАА, ГЕРО КАКО ПОПАРЕН : Тоа е вољата на народот, брзи избори нема да има, ќе мора да се помириме со судбината!

0
1134

– Победа си е победа, макар и тесна. Тоа е вољата на народот и ќе мора со тоа да се помириме. Брзи избори по овие нема да има!

Геро како попарен на АЛФА!!! Џабе се избрука џабе си ја фрли новинарската кариера во ендек, све е џабе! Ах бе црни Геро!