ХАХАА ГАЗДА МИТКО ЌЕ МУ ЕБЕ МАТЕР НА ВМРО-ДПМНЕ: Приказните за бегалци се будалаштини и приказни за мали деца!

0
6405

– Ако ЕУ реши да примиме бегалци, ќе примиме, затоа што сакаме да бидеме членка на ЕУ и ја не ги прифаќам сите тие приказни за плашење на народот…

Митко Јанчев ќе му ебе матер на ВМРО ДПМНЕ, ова го кажа на дебата во Тв 24 😀