ХАХААА : Петре Шилегов се згази од смеење на првото гостување на Канал 5 по 10 години медиска харанга против СДСМ!!!

0
5833

Петре Шилегов не можеше да се воздржи и се згази од смеење на почетокот на интервјуто во вестите на Канал 5 откако по цели 10 години куртонска медиска харанга против СДСМ оваа телевизија ги отвори вратите за СДСМ и реши да престане да му го пуши курот на Груевски!

Откако успеа да се прибере, Петре изјави дека наредни 4 години нема да има нови парламентарни избори, готово е со одење на избори, време е сега да работиме, изјави пратеникот Шилегов.