ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА ОД МЖ ИНФРАСТРУКТУРА

0
865

Екс пратеникот на СДСМ, Хари Локвенец од како што дознаваме лични причини вчера поднесе оставка од директор на МЖ инфраструктура.