ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ : БЛАГОДАРЕНИЕ НА БРЗАТА РЕАКЦИЈА НА ЛУЃЕТО ОД МАКЕДОНСКИ ЖЕЛЕЗНИЦИ ПО ЛОКАЛИЗИРАЊЕ НА ПОЖАРОТ КАЈ С.ДЕЉАДРОВЦИ Е СТАВЕН ПОД КОНТРОЛА

0
508
Благодарение на брзата реакција на екипите на Македонски железници, пожарот на пругата кај село Дељадровци на Коридорот 10, е локализиран и ставен под контрола.
Противпожарниот воз кој беше ставен во функција на гасење на пожарот и дежурната екипа, остануваат на терен со цел спречување на повторно активирање на пожарот.
Ја следиме состојбата од терен.
Фејсбук статус на директорот на Македонски железници, Хари Локвенец.