ХАРДКОР ПОРНО КНИГА НА ПОВИДОК, ИВОНА МЕЧКА ТАЛЕВСКА ЌЕ ПИШУВА АВТОБИОГРАФИЈА

0
2365

– Книгата е веќе снимена аудио, треба да се преточи во текст, сите ќе бидат споменати со име и презиме нема да има надимаци и скриени ентитети по принципот НЕКА СЕ СЕТИ ПУБЛИКАТА НА КОГО СЕ МИСЛИ… Ќе пишувам за колеги новинари, за политичари за бизнисмени и се што ми се случувало овие изминати 10 години…

Ивона Мечка Талевска на Алфа ТВ.

Ако е искрена женава, може да падне јака еротика море богами и јако хардкор порно и политичко а богами и она класичното од XXX забрането за деца… Затоа што Ивона беше во интересни и сомнителни врски и со власта и со својот уредник во Сител …