ХАОС ВО ДЕСНИЦАТА КАДЕ ВЛАДЕЕ ОПШТ ПИЧВАЈЗ : ПАЛЧО РАСПАЛИ ПО МИЦКОВСКИ НА СРЕД КУРТОН АЛФА – ЧОВЕКОТ НЕ ЗНАЕ КАЈ ТЕРА, ПРВО НИ ВИКА ДА ЗБИРАМЕ ПОТПИСИ ЗА БОЈКОТ НА ПОПИСОТ, ПОСЛЕ И ВИКА НА ДИЈАСПОРАТА ДА СЕ ПОПИШУВА МАСОВНО?!?!

0
1137

– Мицковски не знае кај тера, премногу се калкулира, на пример до вчера не тераа да збираме потписи за бојкот на пописот, а после и вика на дијаспората масовно да се попише, вака Заев нема да го срушиме со ваква калкулирачка збунувачка политика!

Лидерот на партијата што не постои, Трета, Љупчо Палевски на куртон Алфа.