Хади Османи : Ги видовте ли лажните патриоти од ВМРО колку се “мразат” со “шиптарите” од ДУИ и ДПА?

0
1726

Иако немаше слика, во аудио снимките објавени деновиве се видоа многу нешта. Во ВМРО немаше патриоти туку само ладнокрвни уништувачи на човечки судбини. Сограѓани мои македонци, дали видовте дека тепањето на деца албанци, апсењето на некои невино албанци и слични случаи не беа направени за патриотски цели туку за лични интереси на група луге од вмро-дмне.

hadi-osmani

Видовте дека тие што апсеа и убија невини албамци истото го правиле и врз невини македонци. Видовте дека инспекциите во липковски регион не отидоа за македонска кауза туку како и во прилеп и во липковско отишле за криминал. Видовте ли дека ВМРО не војува против ДУИ во влада и дека 61 пратеник не им треба за да се бранат од ДУИ туку им требаа за заедно со ДУИ да се борат против албанците, македонците и сите граѓани на РМ, за чичнитс интереси.

Видовте ли колку се сакат Блерим, Муса, Мендух со Мијалков и со Јанкуловска. И видовте ли како сите тие заедно се бореле против граѓаните и ја уништиле државата за тие да станат жилјонери? Ги видовтр ли вистинските лица на лажните патриоти?

Хади Османи – политички аналитичар