ФУРКАН САЛИУ: ОВАА ВЛАДА БАР МОЖЕШ СЕКОЈ ДЕН ДА ЈА ПРАШАШ ШТО САКАШ И ОДГОВАРААТ НА СЕ, НЕ БЕГААТ ОД НОВИНАРИТЕ

0
288

– Ако нешто можам да ја пофалам оваа влада тоа е односот со нас новинарите, нема бегање од новинари и од прашања, секој ден можеш да ги прашаш што сакаш и одговараат на сите прашања, тоа е голема промена на подобро за разлика од претходната власт.

Фуркан Салиу, во емисијата Стадион, Канал 77.