Фрчко РАСТУРИ на Телевизија 24 : Протестите на Груевци се како протести за Пабло Ескобар да не оди во затвор

0
10305

Во основа тие протестираат како оние протести во Мексико како денот на мртивте кога се влечат костури и баби некои се појавуваат по улици, они протестираат во основа Пабло Ескобар да не оди во затвор, нема платформа, нема друго. Пабло Ескобар во Колумбија неколку села финансирал, и за нив тој е херој, така и со овие сега. – Изјава на Љубомир Фрчковски за Телевизија 24