ФРЧКО ОВИЕ ГИ ВИКАШЕ ТРИ НЕВЕСТЕ ТИКВЕ БРАЛЕ: Која од која поголем националист и АЛБАНОФОБ!!!

0
753

Се собраа вмровките кои мразат албанци, муслимани и неистомисленици, за овие Фрчко во своите колумни ги нарекуваше ,,Три невесте тикве брале”, која од која поголема албанофобка и националистка.