Фрчко ја откри преговарачката шема на Грујо : ДПМНЕ-вците се предвидливи, ќе прифатат техничка влада и министри под услов да не се менува ништо во МВР и Финансии

0
659
  • “Во овој краток период, нивната позиција ќе биде следна, техничка влада океј, долго време ќе се пазарат за МВР и Министерство за Финансии, на крајот кога ќе ги дадат ќе ги дадат под услов добро технички ама да не менувате ништо внатре, ако не се случи тоа ќе видите што ќе биде. Предвидливи се дпмневците кога расправаат, тие ќе изменат се и ќе сакаат тоа да се бетонира…”, изјава на професор Љубомир Фрчковски на 24 Анализа