ФРЧКО КАКО ШТО ГО ЗНАЕМЕ ВО НЕГОВ СТИЛ ГО ЗАКОПА ХОРХЕ – ФРЧКОСКИ ЗА ИВАНОВ : КАКВА БУДАЛА Е ОВОЈ ЧОВЕК! БОЖЕЕЕЕЕЕЕ!!!

0
1052

На коментар на фан страната на 360 степени професорот и иден ООН амбасадор Љубомир Фрчковски не можеше да се воздржи а да не напише коментар во негов стил по повод изјавата на поранешниот претседател на земјава Ѓорѓе Иванов поврзано со Охридскиот договор и договорот на Преспа кои ги толкува како штетни за земјава, па во целост ви ја пренесуваме реакцијата на професорот Фрчкоски :