ФРЧКО Е МЕГА ЦАР, ИСШАМАРАЛ ВМРОВСКА ТРОЈКА НА ТАЛИБАНЦИ кај Правен во обид на КУРТОН ГЕРИЛА АКЦИЈА

0
3480

Вмровци пратиле „тројка“ да го чека професорот Фрчкоски на паркингот на Правниот факултет во Скопје.

Поминале неславно при обидот да го прашаат „дали му е срам“. Едниот од „тројката“ добил „педагошки шамар“, по што се собрале и избегале со трчање.

Настанот бил проследен од група асистенти и професори кои биле присутни.

Правниот факултет ќе го пријави настанот по службена должност.