ФРЧКОВСКИ БЕШЕ ВО ПРАВО, ОВА СЕ НАВИСТИНА АМЕБИ И ЕДНОКЛЕТОЧНИ ОРГАНИЗМИ: Адеми за ТВ 21 – ДУИ го освежува тимот?!?!

0
1184

ДУИ не ја напушти Владата, само го освежува својот тим, изјави генералниот секретар на партијата Абдилаќим Адеми за ТВ 21.

И лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска изјави дека ДУИ само ќе изврши замена на кадрите во Владата, на што има право.

Пред три дена ДУИ одлучи да ги повлече од извршната власт сите свои претставници и сите овластувања во однос на наредните партиски чекори му ги пренесе на лидерот Али Ахмети.

Која е ова само банда бараби несериозни, цела држава се распаѓа они глумат лудило прават невидена галама и узбуна затоа што освежувале тим, кои ретардираин копуци незапамтени, цццц…

Во осмото издание на Политико Фрчковски ги нарече ДУИ збир на амеби и едноклеточни организми, и беше проклето во право!