ФОТО: 400 Македонци заглавени во Истанбул

0
921

400 Македонци кои првомајските празници ги минаа во Истанбул, сега се заглавени во Севџан хотелот, пренесува А1он.

istanbul

Не им дозволуваат да тргнат за Македонија, бидејќи, туристичката агенција која го организираше патувањето преку група за попусти, не платила за престојот.

Револтираните Македонци кои со 7 автобуси дојдоа во Истанбул го очекуваат козулот на Македонија во Турција и бараат да се реши проблемот за да се вратат дома.