(ФОТО 21 +) ЖЕСТОК СЕКС НА ПОЉАЦИ КАЈ СТАРАТА ОХРИДСКА ПЛАЖА КАЈ ЛАБИНО!!!

0
7397

Според фотката која ја објави  порталот Скопје1 се работи за група на Пољаци присутни во Македонија за мечот Македонија – Полска кои најверојатно се сместиле во Охрид да се разладат. Порталот Скопје1 пишува како пољаците побарале да бидат оставени на старата охридска плажа, Лабино за да може да се сексаат на раат при што љубопитните охриѓани ги фотнале.

Извор : Скопје1