(ФОТО) Љупчо Николовски: Вечерва обиколницата повторно е оштетена, безбедноста на возачите и жителите на Стајковци е под закана!

0
1204

„После алармирањата од граѓаните, вечерва се упативме на најкритичното место на северната обиколница во Стајковци. Одводниот канал за атмосферска вода тука е затрупан и не е во функција. Нанесена штета на двете коловозни ленти на обиколницата. Апелираме до институциите за брза и темелна реакција зашто безбедноста на возачите и жителите на Стојковци повторно е под закана. Вечерва остануваме со локалното население!“

Љупчо Николовски